Személyi és csoportos edzés

Edzésekre bejelentkezés Erához vagy Nórihoz
facebook oldalunkon, vagy privát üzenetben az edzőknél messengeren keresztül

ÓRARENDEK

ÓratipusHétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
FST7:30-9:007:30-9:00
TRX16:00-17:3016:00-17:30
WGT9:00-10:0017:30-19.0017:30-19.009:00-10:00
FST19:00-20:3019:00-20:30

Szia!

Már vártuk, hogy ellátogass hozzánk, ha egyenlőre nem is személyesen, de legalább így virtuálisan. Mindig az első lépés a legnehezebb! Ha még nem jártál nálunk, próbáld ki Stúdiónkat!

A Studióban elérhetsz személyi edzéses és csoportos edzéses programokat is. Ez azért van, mert van olyan ember, aki szereti, ha csak róla szól az az egy óra, amit nálunk tölt, de igen vannak olyanok is, akik szeretnek csoportban edzeni, mert motiválja őket, hogy ha a másik meg tudja csinálni, én jobban megcsinálom. Ezzel tolja ki korlátait, amit már egy személyi edzésnél, lehet nem feszegetne. Természetesen mindkét típus rendben van! Egyediek az igények, de a fejlődés nem ezen múlik, hanem Rajtad! Akard, csinált, mi ott vagyunk, és meglesz!

Miből táplálkoznak az edzések programjai?

személyi edzés célja a minőségi alakformálás, az izomtónus és az erőnlét javítása, a magas hatásfok és az eredményes fejlődés biztosítása. Az életkori sajátosságoknak és az egyéni adottságoknak megfelelő edzések megtartása, beleértve a módszert és a gyakorlatok helyes kivitelezésének bemutatását és betanítását.
Feladatunk a vendég fizikumának felmérése, a tartáshibák észrevétele és javítása, a teljes anamnézis. Emiatt az első lépés, hogy várunk egy beszélgetésre, hogy segítsünk elindulni a változás útján. Veszteni valód nincs, mert az első alkalom, ingyenes. Ekkor mérjük fel az állapotod, itt tisztázzuk a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel, teszteljük a teherbírásod, hogy az alapján tudjuk összeállítani a személyre szabott feladataid. Edzővel dolgozni más, mint egyedül: kiválóan motivál és objektív visszajelzést ad arról, hogy hol tart a fejlődés.
A leggyakrabban kitűzött cél a testsúly csökkentése vagy az izomtömeg növelése. A személyi edzés során irányított módon sajátíthatod el a gyakorlatok szabályos és pontos kivitelezését. Fontos, hogy életkorodra és személyes adottságaidra tekintettel kell az egyéni célokhoz vezető leghatékonyabb utat megtalálni.
Mozgásstúdiónkban akár csoportos vagy személyi edzés igénybevételére is van lehetőség.

Edzésekre bejelentkezés Erához vagy Nórihoz
facebook oldalunkon, vagy privát üzenetben az edzőknél messengeren keresztül

Csoportos órák

BEMUTATKOZIK A WGT – Wild Girl Training

AZ ÓRA CSAK CSAJOKNAK 
Végeláthatatlan futó és kardió edzéseket végzel, step-aerobik órákra jársz és mégsem a kívánt eredményeket kapod? Szeretnél tónusos, formás, combokat, popsit… szeretnél izmosabb lenni, kiemelve a nőiességed? Abban a hitben élsz, hogy ha súlyzóhoz nyúlsz, akkora leszel, mint egy testépítő férfi?
Szeretnénk ezeket a tévhiteket eloszlatni és meginvitálni óránkra, mely garantáltan megváltoztatja az edzéshez való hozzáállásod. Szeretnénk, ha segítségünkkel legjobb formádban tündökölhess megélve nőiességed!
Amit viszont tudnod kell, hogy nem lesz sétagalopp, viszont az eredmény nem fog elmaradni!

MIÉRT VÁLASZD EZT A PROGRAMOT?
– kézzel fogható eredményekre vágysz, amit meg is kapsz, ha odateszed magad!
– a nők problémás területeire fókuszálunk, miközben a teljes testünket megdolgoztatjuk!
– egyszerre leszel vékonyabb, tónusosabb, csinosabb!
– egyénre szabjuk edzéseid, így bár csapatban dolgozol mégis személyi edzés keretein belül
– a csapat miatt motiváltabb leszel, hiszen olyan csajok lesznek az edzésen, akik ugyanazt szeretnék amit te!
– meguntad a végtelen, önsanyargató diétákat, kardió edzéseket és végre szeretnéd igazán jól érezni magad a bőrödben!
– holisztikus szemléletben, fokozatosan fogjuk emelni a terhelést, garantálva életszínvonalad javulását!

HA SZERETNÉL A CSAPATUNKHOZ TARTOZNI, AKKOR NE HABOZZ, JELENTKEZZ BE MÉG MA!

MA van a napja, hogy elkezdd!

BEMUTATKOZIK AZ FST – Functional Strenght Training ????️‍♂️

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben? Szeretnél magabiztosabb lenni? Könnyebben venni a munkahelyi és a mindennapi kihívásokat? Erősebbnek lenni testileg és lelkileg is? A túlzott ülő életmód miatt hátfájás gyötör, amiből már nagyon eleged van? Nem tudod, hogy milyen gyakorlatokat kell végezned céljaid eléréséhez és azt sem, hogy hogyan kellene őket kivitelezni?
Akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis szakképzett edzőink segítségével nem kell felesleges köröket futnod!
Ha nem szereted a tömeget, de szívesen vagy egy csapat része, ahol húzzátok egymást és együtt haladhattok a kitűzött cél felé, akkor ezt az óra típust mindenképpen próbáld ki!

MIÉRT VÁLASZD EZT A PROGRAMOT?
– előre szakszerűen felépített edzésprogram alapján edzünk, fokozatosan készítjük fel testünket a kihívásokra, nem eszetlenül vágunk bele a dolgokba!
– tónusosabb éned fog visszaköszönni a tükörben, ami számos pozitív változást fog magával hozni!
– 4-6 fős csoportban kellő figyelem jut rád, így a gyakorlatokat rád szabjuk, és amiatt sem kell magad feszélyezve érezned, ha valami nem megy tökéletesen.
– csapatban minden jobban megy, a teljesítményed is nőni fog!
– könnyebbek lesznek a mindennapi kihívások és nem fog gondot okozni, hogy egy nagy bevásárlás után magad cipeld be akár az összes szatyrot!
– bár edzés után fáradt leszel mégis strapabíróbb és energikusabb a mindennapokban!

Ha felkeltettük érdeklődésed és szeretnéd kipróbálni az óráinkat, gyere, látogass el hozzánk! Felmerülő kérdések esetén pedig keress minket bizalommal! Az első alkalom a mi ajándékunk neked!
Jelentkezz be !

BEMUTATKOZIK A TRX ÓRÁNK

Ha még nem hallottál erről az edzésformáról, akkor itt az idő, hogy kipróbáld!
A TRX-el saját testsúlyunkat használjuk a gravitációval szemben. Erőt-állóképességet, hajlékonyságot és a CORE-izmok stabilitását lehet nagyon jól fejleszteni vele.
Edzéseink során kiemelt figyelmetlen fordítunk arra, hogy az aktuális fittségi szintednek megfelelően állítsuk be a programot/terhelést.
A TRX-el történő edzések során fejlődik az ideg-izom kapcsolat, erősödnek a szalagok, proprioceptív érzékelést is fejleszti és bekapcsolja a komplett törzsizomzatot.
Ez a típusú edzés is segít abban, bár nem dolgozunk súlyokkal, hiszen a súlyzónk a saját testünk, mégis nagyon sokat tud segíteni élet minőséged javításában és a mindennapi élet kihívásainak legyőzésében.

MIÉRT VÁLASZD EZT A TÍPUSÚ EDZÉS?
– a TRX az egyik legkiválóbb eszköz, ha nem szeretnél nagy súlyokkal dolgozni, hiszen itt a saját tested a súlyzód.
– minden izomcsoportot tökéletesen meg lehet vele dolgoztatni,
– kis csoportos óráinkon, családias hangulatban, folyamatos edzői kontrollal végezheted az edzéseidet, és a gyakorlatokat is rád szabjuk.
– kezdőtől egészen haladó szintig, ezt az edzés biztosan nem fogod megunni, hiszen a TRX egy igazán sokszínű eszköz.

HA SZÍVESEN KIPRÓBÁLNÁD ÓRÁINKAT, JELENTKEZZ BE MÉG MA, HOGY BIZTOSÍTSD HELYED AZ ÓRÁN! A HELYEK LIMITÁLTAK! 

Gyere el hozzánk edzeni, ha:

  • súlycsökkentés, alakformálás, tömegnövelés, erősítés, állóképesség fejlesztése a cél
  • egészségügyi állapotod megköveteli
  • sérülési rehabilitáció után szeretnél megerősödni
  • fittségi szinted szeretnéd fenntartani
  • kismamaként sem akarod abbahagyni a testmozgást
  • jó hangulatú, szép környezetben, de annál keményebb edzésen vennél részt.

Könnyű lesz? NEM! Viszont lehet csinálni örömmel, lelkesedéssel, keményen és az óra végén büszke leszel. Ehhez Te kellesz és a kitartásod. Szóval Te és a kitartásod! Ott találkozunk! Hajrá

EDZÉS TÍPUSOKRA BEJELENTKEZÉS