Maminbaba

Minden szerdán 9.00 – 11.00 -ig a Sziget Power Studióban.

Mi is a Maminbaba? Egy hordozós latin fittness óra kisbabás (és várandós) anyukáknak, ahol az anyukák együtt mozoghatnak a babáikkal, kikapcsolódhatnak és visszaszerezhetik a régi jó fizikai állapotukat úgy, hogy közben nem kell másra bízni a babáikat. Táncos előképzettséget nem igényel, a koreográfiák könnyen követhetők, és megdolgoztatják a test valamennyi területét.

Ehhez olyan minőségi hordozókat biztosítok, amelyek megfelelnek az ortopédiai elvárásoknak (körbe ölelik a babát, megtartják a gerincét, tökéletesen alátámasztják a csipőjét), és emellett kényelmesek is. A hordozás mind az anyára, mind a babára számtalan jo hatással bír! Pl. erősíti az anya-baba kapcsolatot, az érintésen keresztül az immunrendszert, javítja a mozgáskoordinációt, megelőzhet tanulási zavarokat, mint pl. diszlexia, diszgráfia – a kisagyi-egyensúlyi rendszer folyamatos stimulálásán keresztül. 

Az anyukáknak óra előtt és után lehetősége van megszoptatni és átöltöztetni a babákat, hogy ők is kiegyensúlyozottak legyenek; illetve beszélgetni, olyan társaságban lenni, akik hozzájuk hasonló élethelyzetben vannak;nem beszélve a babák szocializációjáról, ami jelen helyzetben nehezebb, mint eddig.

Első óra: augusztus 4! 

Kérem, hogy az érdeklődők vegyék fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén: FB messenger: Hajdany Boróka FB csoport: Maminbaba Borókával Szigetszentmiklóson és környékén E-mail: borokah@gmail.com

Várlak Benneteket szeretettel!
Boróka