LPG Testkezelés

LPG KEZELÉSEKRE BEJELENTKEZÉS

Az LPG gép, egy orvostechnikai eszköz. A készülék a szövetek mobilizálását célozza meg. Az LPG – Louis Paul Guitay- a terápiás masszírozó készülék feltalálójának nevét jelöli.

Louis Paul Guitay egy autóbalesetet követően visszamaradt hegeit a szöveteket mobilizáló, ún. „Skin Fold Rolling” kezelést kapott. Számos kezelés után Louis Paul Guitay változást tapasztalt a Skin Fold technikában, mivel minden orvos más-más manőverekkel, eltérő ideig kezelte. Ekkor született meg az a szándék, hogy a módszert konzisztenssé és megismételhetővé tegye a vákuum segítségével, amely kezelés közben megemeli a bőrt és azt két motorizált henger segítségével masszírozza.

Az LPG technika szabadalmaztatott módszer, amely során a készülék kezelőfeje hullám formájában beszívja a bőrt, majd elengedi azt. A motorizált hengerek különböző sebességgel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányban mozognak, a bőr állapotától függően. A program intenzitása személyre szabható. A készülék intelligens szoftvere segítségével a program intenzitása a szövetek jellegzetességeinek és a kezelés céljának figyelembe vételével személyre szabható. Az intelligens stimulálás hatására a bőr hihetetlen átalakulásra képes: fokozza a fiatalító összetevők termelését (kollagén, elasztin, hialuronsav), feszesebb lesz a bőr, aktiválódnak a zsírsejtek kiválasztó folyamatai, formálódik az alak, élénkül a nyirokáram a mélyre ható méregtelenítés végett. A motorizált hengerek miatt több dimenziós stimulációt kap a kötőszövet a hengerek azonos vagy ellentétes irányban tudnak mozogni a bőr állapotától függően változtatható a bőr kötőszöveti mélységében történő kezelés az fej egyszerre dolgozik a makacs helyi zsírlerakódások ellen és javítja a bőr minőségét.

LPG KEZELÉSEKRE BEJELENTKEZÉS