LPG és WIENER Testkezelések

LPG és Wiener testkezelésekre bejelentkezés

LPG Endermology testkezelés

Természetes és fájdalommentesen ébreszti fel a sejteket.

Test kezelése

Az LPG gép, egy orvostechnikai eszköz. A készülék a szövetek mobilizálását célozza meg. Invazív beavatkozás, amely annyit jelent, hogy semmilyen, szúrásal, hatóanyag bevitellel nem dolgozik az eszköz. A köpöly technikát alkalmazza, amellyel javítja a szövetek közti vér áramlását, a nyirok keringést, ezáltal elősegíti a zsírbontást, valamint a cellulit és a bőr is kisimul. A bőr alvó sejtjeinek stimulálása által vesz fel a harcot a laza bőrrel, a ráncokkal, a felgyúlt zsírral és a cellulittal. Ez a kezelés egy örök dilemmát old meg. Karcsúsítás vagy feszesítés? Ez nem lehet kérdés, mindkettő.

Arc kezelése

A bőrt valóban megdolgoztatjuk: a motorizált szárnyak az esszenciális fiatalító anyagok természetes szintézisét keltik életre a bőrben. Ez a sejtstimuláció a fibroblasztokat (a fiatalító sejteket) arra készteti, hogy növeljék a kollagén (ami a feszességet biztosítja), az elasztin (a rugalmasságot adja) és a hialuronsav (volument és hidratáltságot ad) termelését, melyek természetesen is jelen vannak a bőrben.

Az LPG technika szabadalmaztatott módszer, amely során a készülék kezelőfeje hullám formájában beszívja a bőrt, majd elengedi azt. A motorizált hengerek különböző sebességgel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányban mozognak, a bőr állapotától függően. A program intenzitása személyre szabható. A készülék intelligens szoftvere segítségével a program intenzitása a szövetek jellegzetességeinek és a kezelés céljának figyelembe vételével személyre szabható. Az intelligens stimulálás hatására a bőr hihetetlen átalakulásra képes: fokozza a fiatalító összetevők termelését (kollagén, elasztin, hialuronsav), feszesebb lesz a bőr, aktiválódnak a zsírsejtek kiválasztó folyamatai, formálódik az alak, élénkül a nyirokáram a mélyre ható méregtelenítés végett. A motorizált hengerek miatt több dimenziós stimulációt kap a kötőszövet a hengerek azonos vagy ellentétes irányban tudnak mozogni a bőr állapotától függően változtatható a bőr kötőszöveti mélységében történő kezelés az fej egyszerre dolgozik a makacs helyi zsírlerakódások ellen és javítja a bőr minőségét.

WIENER Kosmetikum aromaterápiás testfáslizás

Felhasználási terület: alakformálás, méretcsökkentés, zsírbontás, cellulit kezelése, salaktalanítás, bőr és kötőszövet feszesítése.

Az aromaterápiás fáslizó módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni!

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok!
Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!
Fontos megjegyezni, hogy a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Jótékony hatások a WIENER testfáslizás következtében:
• Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető.
• A problémás területek célzott salaktalanítása az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.
• Erőteljes cellulit csökkentő hatás. A cellulit súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre.
• Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.
• Kúraszerű alkalmazás esetén hosszan tartó eredmények elérése.

LPG és Wiener testkezelésekre bejelentkezés